Go morgon!

Igår fick vi gjort en del runt lunch och frammåt!
rörmockaren var här och kopplade in vattnet med vasken, till diskmaskinen och till vatten/is i frysen så nu kan vi nästan börja använda köket =)
Pratade med elektrikern igår också, han trodde att det skulle gå att fixa resten (ugn, häll och kontakter där vi ska ha kakel) under morgondagen vilket skulle vara toppen!
Idag ska det göras ett försök på att få upp kaklet på sin plats, tror det kommer görs stor skillnad på hur allt ser ut även om det redan nu har växt fram väldigt bra!
Får vi tid innan helena ska till jobbet på em åker vi nog till elgiganten och köper oss en kaffebryggare som vi fick i julklapp, en moccamaster :) vi har letat lite efter den "gammla modellen" som är här på bilden, de har ju släppt en ny nu med lite ljusteringar, typ att handtaget är som en kaffekopp, en öggla istället för att vara som den på bilden där den ej går ihopp igen i nederkant. Vi tycker helt klart att den på bilden är snyggare än den nya de designat =)
Som vanligt har man ju lovat bilder utan att det kom in något igår, får skylla på att man var alldeles för trött på kvällen och somnade direkt.
full fart under köksbänken
kyl och frys är startad
vasken, blandaren och tvättmaskinen färdiga
hällen på plats, kopplas in imorgon förhoppningsvis
finns gott om plats på ekskivan att arbeta
spottarna i taket

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0