rörigt värre

Ja igår och idag har det varit rörigt värre här i lägenheten.
Vi började med att dra sladdar bakom taklisterna i vardagsrummet för ett 5.1 ljudsystem, något som såklart hade varit lättare att göra innan man hade satt upp lister första gången, men då hade vi inte riktigt en tanke på att skaffa ett ljudsystem.
Nya lister har målats och gammla lister har rivits ner, sladdar har skarvats och totalt är vi uppe i ca 60m sladd nu när det börjar närma sig klart! (inte alltid det lättaste att dra sladd med en lekfull katt som "hjälper till")
Siktar på att få klart det under kvällen med risk för att bakre högtalarna inte kommer upp om vi ej fått tag på några väggfästen för dem än.
Innan idag fick vi en liten paus i arbetet när vi fick en leverans. Vår Kyl/Frys kom och tur nog kunde 2 av våra päron hjälpa till att få upp den. 110kg med mått på ca h180 b95 d70 är inte det lättaste att få upp 3 trappor men det löset sig=)
Kanske hinner med att fixa listerna i tak och golv i lilla hallen imorogn innan det blir festligheter med nyår och mån/tis siktar vi på att börja riva ut köket, ska bli riktigt skönt med ett nytt kök sen!
nymålat
Skumpi har intagit hög höjd för bästa koll på läget
Kyl/frys uppe!
/J&H

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0